betonboringen Geheimen

We beginnen betreffende een vooronderzoek naar het materiaal. In welk soort en type beton, asfalt of steen moet de boring uitgevoerd worden?

Zagen, asfaltzagen ofwel betonzagen Wilt u dan ook zaagwerkzaamheden met het uitbesteden? Via te zagen in ons muur, vloer ofwel wand kan zijn het mogelijk een strook vrij te vervaardigen ofwel te verminderen. Hierbij vormt dit ook niet uit of het om een zaagsnede van enige centimeters diep en lang zal ofwel teneinde ons zaagsnede betreffende enkele kilometers lang.

Met verdere dan 25 jaar expertise, is het geoorloofd teneinde altijd werk met goede kwaliteit te afleveren. Een eigen werkplaats vanwege dit onderhoud betreffende toestellen en gereedschappen, draagt daar tevens met voor. Door zelf dit verzorging uit te voeren, blijven de apparaten en dit gereedschap in topconditie. Rekening houdend met de natuur We houden rekening met het milieu gedurende de werkzaamheden. Het afvoeren en recyclen met puin het vrijkomt bij het slopen, zagen, frezen en boren is op deze plaats bestanddeel aangaande. Wij ogen open wegens maatwerk Bent u op zoek naar maatwerk? Een reden teneinde wegens Stubbe te kiezen kan zijn de veelzijdigheid aangaande het festival. De wensen staan altijd centraal en ons aanpassingsvermogen is bijzonder omvangrijk.

Veel opdrachtgevers kennen Een Jong Betonboringen mits Nederlands oudste specialist op dit gebied met betonboor– en zaagtechniek en dat willen wij allicht graag zo behouden. In 1965 introduceerden wij een wegens Europa nieuwe techniek in de bouw, immers dit boren met diamant.

Toepassingen: vastzetten en ophangen met constructies en machines, ten behoeve met het verlengen met heipalen en poeren

Door onze jarenlange expertise zetten we bij elk project snel en doeltreffend het juiste, specialistisch gereedschap in. Zo bestaan wij specialistisch in diamantboren tot ons doorsnede met 1500 millimeter en diamantzagen betreffende een diepte betreffende wel 90 centimeter.

De 25 collegas, verdeeld over de twee vestigingen, ogen klaar voor alle mogelijke projecten op dit gebied met betonzagen en -boren.  Op afroep ogen zij binnen 24 uur op de werf.

Indien een klus check here geklaard is, laten we een werkplek vanzelfsprekend netjes voor. Bij betonboringen maken we in heel wat gevallen toepassing van een watergekoelde diamantboor. Een watergekoelde diamantboor bezit een exacte diameter en zorgt vanwege niet zo geluidsoverlast gedurende het betonboren. Ook zorgt een watergekoelde diamantboor vanwege niet zo stof. Trillingsarm, hetgeen onnodige beschadigingen belemmerd.

Dat onderzoeken we. Naar aanleiding aangaande deze inspectie is vastgesteld welk werktuigen daar benodigd is voor de boorklus. Met de hand betreffende een maatvoering boren wij de gaten met een diamantboor.

De servicewagens bestaan rijdende magazijnen die standaard alles met boord beschikken over hetgeen bij een opdracht nodig wel niet kan zijn: de machines vanzelfsprekend, doch tevens de gediamanteerde gereedschappen en ook - ingeval gewenst - persoonlijk stroom- en watervoorziening.

Wij voeren onze korte sloop- en hakwerken uit met elektrische en of pneumatische hakhamers. Een compressoren hiertoe hebben wij alleen tot de beschikking. 

Wegens behulpzame feiten ofwel een vrijblijvende offerte neemt u regelrecht aanraking op. U kunt verder ons e-email versturen.

Het gespecialiseerde, gediplomeerde personeel zit altijd betreffende top kwaliteit werktuigen om u dan ook gegarandeerd het beste eindresultaat te melden. Vele gelukkig klanten gingen u dan ook al vanwege. Stubbe Waddinxveen BV zit voor particulieren, gemeenten, ondernemers en waterschappen en is specialistisch in het boren, zagen, frezen en slopen met beton en steenachtige materialen.

In het festival werken daar circa 40 mensen, met elk een persoonlijk expertise. Zekerheid, capaciteit, welzijn en het milieu staan hoog in het vaandel. Dus werken de collegas elkeen in overeenstemming met de huidige wet- en regelgeving. Waar de collegas tevens vanwege u aan een slag kunnen, de werkplek zal eerst altijd netjes afgedekt geraken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *